Afspraak maken

Spreekuur na telefonische afspraak. De praktijk kent geen vrij inloop spreekuur. Voor spoedgevallen kunt u zich direct vervoegen in de praktijk. Wij hebben een EHBO kamer voor de opvang.

Van 8.00 tot 10.30 belt u (op werkdagen) voor het maken van een afspraak: 0228-312531

Bij het maken van een afspraak zal de assistente, met oog op tijdsplanning en inschatting van de ernst, vragen naar de reden van uw komst. De assistentes zijn opgeleid en zullen vertrouwelijk met uw informatie om gaan.

Meer tijd nodig?
Voor een consult wordt 10 minuten gereserveerd. Wanneer u meerdere vragen heeft, met meerdere mensen komt, een langer gesprek wilt, of een chirurgische ingreep moet ondergaan, heeft u waarschijnlijk meer tijd nodig. Geef bij het maken van uw afspraak aan indien u denkt meer dan 10 minuten nodig te hebben.

Huisbezoek.

Wanneer het niet mogelijk is zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. U kunt tot 10.30 uur een huisbezoek aanvragen. De visites worden meestal tussen 13.00 en 17.00 uur afgelegd. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn is het, indien mogelijk, altijd beter om naar de praktijk te komen.

Telefonisch consult

Op uw verzoek wordt u door de huisarts teruggebeld voor het stellen van een vraag, of het bespreken van uitslagen.

Contact

Spoednummer keuze 1
 

Huisartsenpraktijk van der Klei & Oomen

Molenweg 9a
1601 SR Enkhuizen
Telefoon:
0228-312531
Receptenlijn:
keuze 2
Fax:
0228-321738
Routebeschrijving >